Kattohuolto Turku

Tiesitkö, että katon ikää voi pidentää merkittävästi säännöllisesti tehdyillä kattohuolloilla?

Meiltä saat aina katon tarpeen mukaiset toimenpiteet ja huoltotyöt, jotka pitävät katon kauniina ja hyväkuntoisena. Katon huoltamisen yhteydessä voimme tietenkin huolehtia myös sadevesijärjestelmien huoltotoimenpiteistä ja vaikka uusia kattoturvatuotteet, mikäli niiden kunnossa havaitaan puutteita. Olemme erikoistuneet vuoto-ongelmien etsimiseen ja selvittämiseen, sekä teemme myös katon yleiset kuntotarkastukset ja raportit.

Tiilikaton huolto ja puhdistus

Tiilikatto on hyvä ja helppohoitoinen kattomateriaali, mutta ilman hoitoa senkin kunto heikkenee. Erityisesti katolle helposti kasvava sammal ja muu kasvusto lyhentää tiilikaton kestoikää ja on esteettisesti ikävän näköistä. Sammal poistetaan biohajoavalla sammaleen tuhokäsittelyllä, joka myös ehkäisee uuden sammaleen kasvua. Lisäsuojaa tiilikatolle saadaan kivisuojakäsittelyllä, joka ehkäisee veden imeytymistä tiileen ja pitää sammaleen poissa katolta vuosia. Lue lisää huoltotöistä täällä.

Tiilikaton sävytys

Eräs tiilikaton normaaleista ominaisuuksista on sen värin muutos vuosien kuluessa. Tiilikatto saadaan värjättyä alkuperäiseen loistoonsa esim. sävytetyillä kivisuoja-aineilla, ilman paksuja pinnoitekerroksia.

Kysy tarjous!

Soita tai lähetä meille postia - tulemme mielellämme paikan päälle ja teemme sinulle hinta-arvion, tietenkin täysin veloituksetta! Muista, meiltä saat tarvittaessa tietenkin myös kaikki muut kattopalvelut remontista kattoturvatuotteiden ja sadevesijärjestelmien asennuksiin.

Suosittele meitä

Tilaa meidät jo tänään ilmaiselle arviokäynnille!

Olipa urakka pieni tai suuri, pyydä meidät arviokäynnille tai kysy lisää palveluista!

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys työstä jopa 45%!
Laske kotitalousvähennys tästä.

Yhteystiedot

Samrak Oy
Järveläntie 50
20540
TURKU
Y-tunnus: 2364978-5
02 246 1046
0400 786 046
sampo.hokkanen@samrak.fi