Kattohuolto ja kattopesu Turku

Tiesitkö, että katon ikää voi pidentää merkittävästi säännöllisesti tehdyillä kattohuolloilla?

Kattorakentamisen ammattilainen on paras kattohuoltojen osaaja, kattohuollon yhteydessä kiinnitämme myös huomiota esiintyviin epäkohtiin ja vikoihin, harjaantunut silmä käy läpi niin sadevesijärjestelmät kuin kattoturva tuotteetkin. Tiesithän, että katevalmistajat edellyttävät takuuehdoissaan säännöllistä kattohuoltoa ja huoltokirjan pitämistä. Olemme erikoistuneet vuoto-ongelmien etsimiseen ja selvittämiseen, sekä teemme myös katon yleiset kuntotarkastukset ja raportit. Taloyhtiöille teemme puhdistuksia myös vuosisopimuksella.

Tiilikaton huolto, myrskyvahingot ja puhdistus

Tiilikatto on hyvä ja helppohoitoinen katemateriaali, mutta ilman hoitoa senkin kunto heikkenee. Erityisesti katolle helposti kasvava sammal ja muu kasvusto lyhentää tiilikaton kestoikää ja on esteettisesti ikävän näköistä. Sammal poistetaan mekaanisesti sekä biohajoavalla sammaleen tuhokäsittelyllä, joka myös ehkäisee uuden sammaleen kasvua. Lisäsuojaa tiilikatolle saadaan kivisuojakäsittelyllä, joka ehkäisee veden imeytymistä tiileen ja pitää sammaleen poissa katolta vuosia. Myös nykyiset mattapintaiset peltikatot keräävät herkästi levää ja jäkäläkasvustoa, kattopesu on tärkeä suorittaa uudemmillakin katoilla, jotta takuu säilyy. Lue lisää huoltotöistä täällä.

Tiilikaton suojakäsittely tai pinnoitus

Eräs tiilikaton normaaleista ominaisuuksista on sen värin muutos vuosien kuluessa, tiili on läpivärjättyä betonia jossa on pintamaali, pintamaalin kuluttua pois väri haalenee ja suoja heikkenee. Tiilikatto saadaan värjättyä alkuperäiseen loistoonsa esim. sävytetyillä kivisuoja-aineilla tai kahteen kertaan maalaamalla, näin katon tarjoama suoja ja ikä pitenee merkittävästi.

Kysy tarjous!

Soita tai lähetä meille postia - tulemme paikan päälle ja teemme sinulle hyvän tarjouksen, tietenkin täysin veloituksetta! Muista, meiltä saat tarvittaessa myös kaikki muut kattopalvelut remontista kattoturvatuotteiden ja sadevesijärjestelmien asennuksiin.

Tilaa meidät jo tänään ilmaiselle arviokäynnille!

Olipa urakka pieni tai suuri, pyydä meidät arviokäynnille tai kysy lisää palveluista!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Samrak Oy
Järveläntie 50
20540 TURKU

Y-tunnus: 2364978-5
Puh: 02-2461046

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Samrak Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys työstä jopa 40%!
Laske kotitalousvähennys tästä.

Yhteystiedot

Samrak Oy

Järveläntie 50

20660 Littoinen
Y-tunnus: 2364978-5
Puh. 02 246 1046
Gsm. 0400 786 046

sampo.hokkanen@samrak.fi