Talon maalaus Turku

Julkisivujen keston ehdoton edellytys on ehjä ja suojaava maalikerros.

Kun maalikerros hilseilee ja halkeilee, on korkea aika ryhtyä maalaustöihin. Ja vaikka maalikerros ei hilseilisikään, on auringon uv-säteily saattanut haalistaa värit ja kuluttaa maalikalvon ohueksi, jolloin lautaverhous alkaa jo helposti halkeilemaan kostumisesta ja kuivumisesta johtuen - unohtamatta auringon vaikutusta varsinkin etelän puoleisilla seinillä. Samrak suorittaa talon maalaukset laajalla alueella Varsinais-Suomessa, Turussa ja muissa alueen kunnissa Naantalista Paraisille ja Raisiosta Paimioon.

Julkisivun maalaustyö ja korjaus

Kun eteen tuulee maalauskelvottomia kohtia, korjaamme kyseiset kohdat ennen maalauksen aloittamista. Mikäli julkisivun huoltomaalausvälit ovat päässeet venähtämään turhan pitkiksi, saattaa seinien kunto olla kauttaaltaan niin huono, ettei pelkkä maalaus ole enää järkevää. Tällöin on edessä koko verhouksen uusiminen. Mikäli maalaustöiden yhteydessä tulee esiin pienempiä tai suurempiakin korjaustarpeita, me pystymme tarjoamaan ne “samaan pakettiin”.

Maalaustyöt suoritetaan perinteisin menetelmin, tai korkeapaineruiskua apuna käyttäen.

Suoritamme kaikki maalaustyöt punamullasta nykymaaleihin.

Soita ja kysy tarjous jo tänään!

Halkeileeko kotisi tai taloyhtiön julkisivut? Ota yhteyttä ja kutsu meidät täysin veloituksetta arviointikäynnille. Tulemme paikanpäälle ja annamme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen maalausurakasta ja autamme mielellämme myös maalivalinnoissa. Muista myös, että voimme samalla kertaa uusia myös esimerkiksi rakennuksen sadevesijärjestelmän tai suorittaa muita korjauksia tarpeenne mukaan.  

Suosittele meitä

Tilaa meidät jo tänään ilmaiselle arviokäynnille!

Olipa urakka pieni tai suuri, pyydä meidät arviokäynnille tai kysy lisää palveluista!

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys työstä jopa 45%!
Laske kotitalousvähennys tästä.

Yhteystiedot

Samrak Oy
Järveläntie 50
20540
TURKU
Y-tunnus: 2364978-5
02 246 1046
0400 786 046
sampo.hokkanen@samrak.fi