Talon maalaus Turku

Julkisivujen keston ehdoton edellytys on ehjä ja suojaava maalikerros.

Kun maalikerros hilseilee ja halkeilee, on korkea aika ryhtyä maalaustöihin. Ja vaikka maalikerros ei hilseilisikään, on auringon uv-säteily saattanut haalistaa värit ja kuluttaa maalikalvon ohueksi, jolloin lautaverhous alkaa jo helposti halkeilemaan kostumisesta ja kuivumisesta johtuen - unohtamatta auringon vaikutusta varsinkin etelän puoleisilla seinillä. Samrak suorittaa talon maalaukset laajalla alueella Varsinais-Suomessa, Turussa ja muissa alueen kunnissa Liedossa, Naantalista, Paraisille ja Raisiosta Paimioon.

Julkisivun maalaustyö ja korjaus

Huolellinen pohjatyö on kaiken A ja O, Irtoavan maalin poisto, huonokuntoisten puuosien uusiminen ja tarvittava homepesu, on se mistä kaikki alkaa, lopullinen pintamaali kiittää, kun pohjatyöt on hoidettu hyvin. Mikäli vanhoja maalikerroksia on liikaa ja esiintyy paljon korjaustarpeita, voi olla järkevintä uusia koko julkisivu, se onnistuu myös meiltä.


Suoritamme kaikki maalaustyöt punamullasta nykymaaleihin.

Soita ja kysy tarjous jo tänään!

Halkeileeko kotisi tai taloyhtiön julkisivut? Ota yhteyttä ja kutsu meidät täysin veloituksetta arviointikäynnille. Tulemme paikanpäälle ja annamme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen maalausurakasta ja autamme mielellämme myös maalivalinnoissa. Muista myös, että voimme samalla kertaa uusia myös esimerkiksi rakennuksen sadevesijärjestelmän tai suorittaa muita korjauksia tarpeenne mukaan.  

Tilaa meidät jo tänään ilmaiselle arviokäynnille!

Olipa urakka pieni tai suuri, pyydä meidät arviokäynnille tai kysy lisää palveluista!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Samrak Oy
Järveläntie 50
20540 TURKU

Y-tunnus: 2364978-5
Puh: 02-2461046

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Samrak Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys työstä jopa 45%!
Laske kotitalousvähennys tästä.

Yhteystiedot

Samrak Oy

Järveläntie 50

20660 Littoinen
Y-tunnus: 2364978-5
Puh. 02 246 1046
Gsm. 0400 786 046

sampo.hokkanen@samrak.fi