Kattotyöt Turku

Samrak Oy uusii vanhat peltikatot, tiilikatot ja palahuopakatot sekä tekee näyttävät ja kestävät katot uudiskohteisiin Turussa ja lähialueilla. Vahvan osaamisemme turvin annamme kaikille tekemillemme katoille vertaansa vaille olevan takuun - 10 vuotta! Takuu on vakuus siitä, että kattonne on rakennettu hyvää rakennustapaa noudattaen ja ensiluokkaisia materiaaleja käyttäen. Toimiva katto, on talosi tärkein julkisivu!

Rakentajana kannamme vastuun sen toimivuudesta vuosikausiksi eteenpäin.

Kun haluat huolettoman kattoremontin, tilaa kattoremontti avaimet käteen periaatteella, jolloin hoidamme koko projektin alkukartoituksesta aina loppusiivoukseen saakka.

Peltikatto

Olipa kyseessä sitten moderni tai perinnetalo, peltikatto on mahdollista saada juuri talon ilmeeseen ja tunnelmaan sopivana, sillä tehdasvalmisteisten kattopeltien valikoima on laaja. Lisäksi voimme urakoida myös aidot konesaumakatot käsityönä. Pelti on kevyt ja erittäin kestävä katemateriaali, joten se sopii kaikenlaisille katoille ja myös keveämmille kattorakenteille.

Meiltä mm. seuraavat peltikattotyypit

  • tiilikuviot, suorat profiilit
  • lukkosaumakatteet
  • kantavat teräskatteet halleihin
  • käsityönä tehdyt konesaumakatot

Tiilikatto

Tiilikatto on erittäin kestävä ja ajaton kattomateriaali, joka pitää sateet ja kosteuden ulkona. Se on myös hyvin ääntä vaimentava kattomateriaali.

Samrak Oy asentaa erilaiset betonitiilikatot ja savitiilikatot kaikenlaisiin kohteisiin: uudisrakennuksiin ja remontoitaviin taloihin jo 20 vuoden kokemuksella. Tiilikatto on luonnonmukainen kattomateriaali, ja se sopii erinomaisesti suomalaiseen maisemaan kaupungista maaseudulle. Katteena se on varma valinta, joka kestää vuosikymmeniä. 

Meiltä betonitiilikatot ja savitiilikatot

Läpivärjätty betonitiili on näyttävä ja kestävä katemateriaali, ja tiilikatoissa poltettu savitiili onkin sitten jo omaa luokkaansa. Pelti- ja tiilikaton teko on työnä samaa kokoluokkaa, joten kattotyypin valinta onkin käytännössä makuasia. Olipa materiaali mikä tahansa, myös tiili on aina hyvä ja turvallinen valinta kaikenlaisille katoille kestävyytensä ansioista.

Huopakatto

Palahuopakatto on kaunis ja kestävä kattomateriaali, joka sopii kaikenlaisille katoille. Erityisen käytännöllinen se on silloin, kun kattomuoto on erikoinen tai monimutkainen - palahuopa on helpon asennettavuutensa ansiosta hyvä valinta. 

Samrak Oy remontoi ja asentaa huopakatot Turun alueella vuosien kokemuksella kaikenlaisille katoille, vanhoista taloista uudiskohteisiin. 

Kysy meidät ilmaiselle arviokäynnille jo tänään!

Kun pyydät meiltä tarjouksen niin tulemme veloituksetta paikan päälle arviokäynnille - Ota siis yhteyttä niin hoidetaan suunnittelemasi kattoprojekti kuntoon. Muistathan, että annamme tekemillemme kattoremonteille lyömättömän 10 vuoden takuun!

Suosittele meitä

Tilaa meidät jo tänään ilmaiselle arviokäynnille!

Olipa urakka pieni tai suuri, pyydä meidät arviokäynnille tai kysy lisää palveluista!

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys työstä jopa 45%!
Laske kotitalousvähennys tästä.

Yhteystiedot

Samrak Oy
Järveläntie 50
20540
TURKU
Y-tunnus: 2364978-5
02 246 1046
0400 786 046
sampo.hokkanen@samrak.fi