Sadevesijärjestelmät Turku

Kosteusvaurioista ei varoitella turhan takia. Huonosti tehty tai kokonaan puuttuva sadevesijärjestelmä aiheuttaa sadeveden valumisen talon vierustoille ja sitä kautta perustuksiin sekä kellareihin. Oikein tehty sadevesijärjestelmä ohjaa vedet hallitusti niille kuuluviin paikkoihin, kuten sadevesikaivoihin tai keruuastioihin.

Samrak Oy asentaa ja uusii rännit kaikenlaisiin kohteisiin Turun alueella. Kuten sanottua, huonokuntoinen järjestelmä ei täytä tehtäväänsä ja voi aiheuttaa ajan mittaan isojakin tuhoja. Tämän vuoksi räystäskourut, sadevesiputket ja muut järjestelmän osat kannattaa uusia tarpeeksi aikaisessa vaiheessa. Kosteus on rakennuksen kunnon kannalta erityinen ja Suomen olosuhteissa todellinen riskitekijä.

Uudet räystäskourut ja syöksytorvet asennettuina

Puolipyöreä tai kantikas, leveä vai kapea malli? Juuri niin kuin haluatte! Meiltä saatte erimuotoiset sadevesiputket ja räystäskourut, joten ne sopivat kaikenlaisiin kohteisiin perinnetaloista moderneihin koteihin kuin myös taloyhtiöihin ja muihin rakennuksiin. Asennuksen yhteydessä voimme tietenkin asentaa myös esimerkiksi sadevedenryöstäjät tai muunlaiset sadeveden keräysjärjestelmät. Toimitamme sadevesijärjestelmiä myös pelkkänä tavaratoimituksena ilman asennuspalvelua. 

Sadevesijärjestelmän huoltoa ei saa unohtaa

Paraskaan järjestelmä ei toimi, ellei sitä muista huoltaa määräajoin. Huoltotyöt voi tehdä myös itse, kunhan muistaa käyttää asianmukaisia turvavälineitä putoamisen ja liukastumisen varalta. Puista tippuvat lehdet ja kouruihin kerääntyvät muu lika ja sammal tukkivat varsin helposti putket, joten kannattaa tarkastaa, huoltaa ja puhdistaa ainakin pari kertaa vuodessa. Samalla kannattaa tarkistaa myös kourujen kiinnitykset, sillä esim. lumimassat voivat helposti heikentää kiinnikkeitä.

Suosittele meitä

Tilaa meidät jo tänään ilmaiselle arviokäynnille!

Olipa urakka pieni tai suuri, pyydä meidät arviokäynnille tai kysy lisää palveluista!

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys työstä jopa 45%!
Laske kotitalousvähennys tästä.

Yhteystiedot

Samrak Oy
Järveläntie 50
20540
TURKU
Y-tunnus: 2364978-5
02 246 1046
0400 786 046
sampo.hokkanen@samrak.fi