Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Sadevesijärjestelmät Turku

Kosteusvaurioista ei varoitella turhan takia. Huonosti tehty tai kokonaan puuttuva sadevesijärjestelmä aiheuttaa sadeveden valumisen talon vierustoille ja sitä kautta perustuksiin sekä kellareihin. Oikein tehty sadevesijärjestelmä ohjaa vedet hallitusti niille kuuluviin paikkoihin, kuten sadevesikaivoihin tai keruuastioihin.

Teemme sadevesijärjestelmien remontit Varsinais-Suomen alueella kaiken kokoisiin kohteisiin. Huonokuntoinen ja puutteellinen järjestelmä saattaa aiheuttaa kosteusvaurioita rakennuksen vieruistoissa.

Uudet räystäskourut ja syöksytorvet asennettuina

Puolipyöreä tai kantikas, leveä vai kapea malli? Juuri niin kuin haluatte! Kotimaiset tuotteet ja 20v kokemus asennuksista. Pientalot, kerrostalot, rivitalot, teollisuuskiinteistöt. Meiltä saatte kaikki sadevesijärjestelmien ratkaisut räätälöitynä juuri teidän kohteeseenne, myös potkusuojatut tuubiputket kaupunkialueelle.

Sadevesijärjestelmän huoltoa ei saa unohtaa

Paraskaan järjestelmä ei toimi, ellei sitä muista huoltaa määräajoin.  Kouruihin kerääntyy lehtiä, sammalta ja muuta likaa ja lietettä, joka tulisi poistaa vähintään kerran vuodessa kourujen toimivuuden ja kestoiän lisäämiseksi. Puhdistusten yhteydessä kannattaa tarkistaa myös kourujen kiinnitykset, sillä esim. lumimassat voivat helposti heikentää kiinnikkeitä.

Tilaa meidät jo tänään ilmaiselle arviokäynnille!

Olipa urakka pieni tai suuri, pyydä meidät arviokäynnille tai kysy lisää palveluista!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Samrak Oy
Järveläntie 50
20540 TURKU

Y-tunnus: 2364978-5
Puh: 02-2461046

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Samrak Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys työstä jopa 40%!
Laske kotitalousvähennys tästä.

Yhteystiedot

Samrak Oy

Järveläntie 50

20660 Littoinen
Y-tunnus: 2364978-5
Puh. 02 246 1046
Gsm. 0400 786 046

sampo.hokkanen@samrak.fi