Katon maalaus Turku

Samrak Oy on kattomaalauksen kokenut ammattilainen Turun alueella. Olemme vuosien varrella urakoineet kymmeniä tuhansia neliöitä kattomaalauksia kaiken kokoisiin kohteisiin, kerrostaloista omakotitaloihin ja mökkeihin.

Kattomaalaus pidentää katon ikää 

Hyvin tehty maalaustyö saa katot kestämään vuosikymmeniä. Edellytyksenä on että katon maalaus tehdään riittävän ajoissa, ennen kuin itse maalattava kohde on päässyt pahasti rapautumaan. Ajoissa suoritettu huoltomaalaus pidentää katon ikää merkittävästi, katon kunnosta riippuen suositeltava huoltomaalausväli on 5-10v

Kun vanha maali on jo selvästi haalistunut, tai etenkin jos maalipinnat halkeilevat ja hilseilevät, tai esiintyy ruostetta, on korkea aika ruveta maalaustöihin. Mitä paremmassa kunnossa maalattava pinta on, sitä pienemmällä työllä selvitään.

Katon ilme muuttuu täysin, kun se saa uuden kirkkaan ja kestävän pinnan suojakseen! Teemme perinteisen sivellintyön lisäksi myös korkeapaineruiskutukset.

Pyydä tarjous maalausurakasta jo tänään!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous katon maalaustyöstä jo tänään. Teemme arviokäynnin täysin ilmaiseksi ja saat kilpailukykyisen tarjouksen. Muista kysyä samalla myös muita palveluitamme, kuten esim. kattoturvatuotteiden asennuspalvelua 

Tilaa meidät jo tänään ilmaiselle arviokäynnille!

Olipa urakka pieni tai suuri, pyydä meidät arviokäynnille tai kysy lisää palveluista!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Samrak Oy
Järveläntie 50
20540 TURKU

Y-tunnus: 2364978-5
Puh: 02-2461046

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Samrak Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys työstä jopa 40%!
Laske kotitalousvähennys tästä.

Yhteystiedot

Samrak Oy

Järveläntie 50

20660 Littoinen
Y-tunnus: 2364978-5
Puh. 02 246 1046
Gsm. 0400 786 046

sampo.hokkanen@samrak.fi