Katon maalaus Turku

Samrak Oy on kattomaalauksen kokenut ammattilainen Turun alueella. Olemme vuosien varrella urakoineet tuhansia neliöitä kattomaalauksia kaikenlaisiin kohteisiin, kerrostaloista omakotitaloihin ja mökkeihin.

Kattomaalaus pidentää katon ikää 

Hyvin tehty maalaustyö saa katot kestämään vuosikymmeniä. Edellytyksenä on että katon maalaus tehdään riittävän ajoissa, ennen kuin itse maalattava kohde on päässyt pahasti rapautumaan. Ajoissa suoritettu huoltomaalaus pidentää katon ikää merkittävästi, katon kunnosta riippuen suositeltava huoltomaalausväli on 5-10v

Kun vanha maali on jo selvästi haalistunut, tai etenkin jos maalipinnat halkeilevat ja hilseilevät, tai esiintyy ruostetta, on korkea aika ruveta maalaustöihin. Mitä paremmassa kunnossa maalattava pinta on, sitä pienemmällä työllä selvitään.

Katon ilme muuttuu täysin, kun se saa uuden kirkkaan ja kestävän pinnan suojakseen! Teemme perinteisen sivellintyön lisäksi myös korkeapaineruiskutukset.

Pyydä tarjous maalausurakasta jo tänään!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous katon maalaustyöstä jo tänään. Teemme arviokäynnin täysin ilmaiseksi ja saat kilpailukykyisen tarjouksen urakasta. Muista kysyä samalla myös muita palveluitamme, kuten esim. kattoturvatuotteiden asennuspalvelua - laitetaan kerralla katto kuntoon!

Suosittele meitä

Tilaa meidät jo tänään ilmaiselle arviokäynnille!

Olipa urakka pieni tai suuri, pyydä meidät arviokäynnille tai kysy lisää palveluista!

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys työstä jopa 45%!
Laske kotitalousvähennys tästä.

Yhteystiedot

Samrak Oy
Järveläntie 50
20540
TURKU
Y-tunnus: 2364978-5
02 246 1046
0400 786 046
sampo.hokkanen@samrak.fi