Kattoremontti talvella Turun alueelle

Tiesitkö, että talvinen ajankohta ei ole kattoremontin tekemiselle mikään este? Meiltä talviremontti Turussa ja lähialueilla kaikille katoille jo 15 vuoden osaamisella!

Kattorakentaminen on alan ammattilaiselle ympärivuotista toimintaa, jota eivät pakkanen ja lumentulo pysäytä. Kesä on tietysti sitä kiireisintä sesonkia, mutta talvella teetetty remontti antaa paremmat mahdollisuudet suunnitella remontin ajankohtaa asiakkaalle parhaiten sopivaksi. Urakoimme ja remontoimme niin peltikatot kuin myös tiilikatot kaikkiin kohteisiin.

Miksi katon remontointi talvella kannattaa?

Teknisesti talvirakentaminen ei poikkea millään lailla kesärakentamisesta, vaan kaikki tapahtuu niin kuin kesälläkin. Talviajankohdassa on kuitenkin myös etuja, jonka ansiosta se on varteenotettava ratkaisu kaikille katon kunnostusta suunnitteleville. Talvella esimerkiksi tavarantoimittajien tilausajat ovat usein lyhempiä ja urakoitsijan ja asiakkaan kalenterit helpommin yhteen sovitettavia, joten kattourakka voi onnistua jo nopeallakin aikataululla.

Urakoimme omakotitalot, rivitalot ja taloyhtiöt

Meiltä saat kattoremontin talvella kaikenlaisiin kohteisiin: kotiisi, ulkorakennukseen tai vaikka kesämökille. Ota siis yhteyttä ja kerro lisää suunnittelemastasi kattoprojektista, niin tulemme veloituksetta paikan päälle arvioimaan kohteen. On sitten kesä tai talvi, annamme kaikille tekemillemme katoille vertaansa vailla olevan 10 vuoden takuun!

Suosittele meitä

Tilaa meidät jo tänään ilmaiselle arviokäynnille!

Olipa urakka pieni tai suuri, pyydä meidät arviokäynnille tai kysy lisää palveluista!

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys työstä jopa 45%!
Laske kotitalousvähennys tästä.

Yhteystiedot

Samrak Oy
Järveläntie 50
20540
TURKU
Y-tunnus: 2364978-5
02 246 1046
0400 786 046
sampo.hokkanen@samrak.fi