Kattoremontti talvella Turun alueelle

Tiesitkö, että talvinen ajankohta ei ole kattoremontin tekemiselle mikään este? Meiltä talviremontti Turussa ja lähialueilla kaikille katoille jo 20 vuoden kokemuksella!

Kattorakentaminen on alan ammattilaiselle ympärivuotista toimintaa, jota eivät pakkanen ja lumentulo pysäytä. Kesä on tietysti sitä kiireisintä sesonkia, mutta talvella teetetty remontti antaa paremmat mahdollisuudet suunnitella remontin ajankohtaa asiakkaalle parhaiten sopivaksi. Urakoimme ja remontoimme niin peltikatot kuin myös tiilikatot kaikkiin kohteisiin.

Miksi katon remontointi talvella kannattaa?

Teknisesti talvirakentaminen ei poikkea millään lailla kesärakentamisesta, vaan kaikki tapahtuu niin kuin kesälläkin. Talviajankohdassa on kuitenkin myös etuja, jonka ansiosta se on varteenotettava ratkaisu kaikille katon kunnostusta suunnitteleville. Talvella esimerkiksi tavarantoimittajien tilausajat ovat usein lyhempiä ja urakoitsijan ja asiakkaan kalenterit helpommin yhteen sovitettavia, joten kattourakka voi onnistua nopeallakin aikataululla.

Urakoimme omakotitalot, rivitalot ja taloyhtiöt

Meiltä saat kattoremontin talvella kaikkiin kohteisiin. Ota siis yhteyttä ja kerro lisää suunnittelemastasi kattoprojektista, niin tulemme veloituksetta paikan päälle arvioimaan kohteen. On sitten kesä tai talvi, annamme kaikille tekemillemme katoille vertaansa vailla olevan 10 vuoden takuun!

Tilaa meidät jo tänään ilmaiselle arviokäynnille!

Olipa urakka pieni tai suuri, pyydä meidät arviokäynnille tai kysy lisää palveluista!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Samrak Oy
Järveläntie 50
20540 TURKU

Y-tunnus: 2364978-5
Puh: 02-2461046

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Samrak Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys työstä jopa 40%!
Laske kotitalousvähennys tästä.

Yhteystiedot

Samrak Oy

Järveläntie 50

20660 Littoinen
Y-tunnus: 2364978-5
Puh. 02 246 1046
Gsm. 0400 786 046

sampo.hokkanen@samrak.fi