Lumenpudotus Turku, Kaarina ja Raisio

Samrak Oy suorittaa turvallista ja tehokasta lumenpudotusta kaikilta katoilta Turun alueella vuosien kokemuksella! Täyden palvelun yrityksenä hoidamme tietenkin myös lumikuorman poiskuljetuksen.

Rakennusten katot kestävät yleisesti hyvin isojakin lumikuormia, mutta räystäiden alla kulkeva ihminen ei! Lumet tulisi pudottaa ennen kuin ne aiheuttavat vahinkoa. Tiesitkö, että rakennuksen omistaja tai hallinnoija on vastuussa mahdollisista vaurioista ja henkilövahingoista, jotka katolta putoava lumi aiheuttaa? Turvaa siis sekä talossa asujat kuin myös ohikulkijat sekä autot ja muu omaisuus ja tilaa ammattilaiset hoitamaan lumikuorma turvallisesti pois katolta.

Tilaa lumenpudottaja Turun alueelle heti!

Erityisen vaarallisia ovat katot, joihin muodostuu puutteellisesta lämmöneristyksestä johtuen jäätä, isoja jääpuikkoja ja massiivisia jäälohkareita. Lämpötilan vaihtelut saavat lumimassat liikkeelle, jolloin lumen putoamisen riski kasvaa merkittävästi. Paksujen lumivaippojen sulaessa myös katon vuotoriski kasvaa suuresti.

Suoritamme lumenpudotukset turvallisesti, kiinnittäen erityistä huomiota työturvallisuuteen katolla ja valvontaan katutasolla. Kattorakentamisen ammattilaisina olemme tottuneita katolla liikkujia: tunnemme katemateriaalit, työvälineet sekä menetelmät, joilla lumi ja jää saadaan pois katolta katemateriaaleja rikkomatta.

Hoidettavanamme on taloyhtiöitä myös vuosisopimuksella, jolloin seuraamme koko talven ajan kattojen lumitilannetta, ja pudotamme lumet ennen kun ne aiheuttavat vahinkoja.
Muistathan, että hoidamme myös pihat, ja kuljetamme lumet pois asianmukaisesti.

Lumi pois katolta nopeasti - Ota yhteyttä!

Hoidamme lumimassojen pudotukset kaikenlaisilta katoilta, olipa kyseessä sitten kerrostalo, rivitalo tai varasto- tai teollisuusrakennus. Ota yhteyttä jo tänään!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Tilaa meidät jo tänään ilmaiselle arviokäynnille!

Olipa urakka pieni tai suuri, pyydä meidät arviokäynnille tai kysy lisää palveluista!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Samrak Oy
Järveläntie 50
20540 TURKU

Y-tunnus: 2364978-5
Puh: 02-2461046

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Samrak Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys työstä jopa 40%!
Laske kotitalousvähennys tästä.

Katso lumitilanne

Tutustu kattojen lumikuormavaroituksiin Ympäristöhallinnon verkkopalvelussa.

Yhteystiedot

Samrak Oy

Järveläntie 50

20660 Littoinen
Y-tunnus: 2364978-5
Puh. 02 246 1046
Gsm. 0400 786 046

sampo.hokkanen@samrak.fi