Kattoturvatuotteet Turku

Kotimaiset kattoturvatuotteet katollesi - joko valmiiksi asennettuna tai pelkkänä tavaratoimituksena!

Laadukkaat ja ammattitaidolla asennetut lumiesteet estävät painavien ja potentiaalisesti hyvin vaarallisten lumimassojen putoamisen ja suojaa samalla esim. sadevesikouruja, alakattoja ja katoksia, sekä esim. istutuksia. Oikein asennetut hätäpoistumistikkaat taas varmistavat, että ulospääsy esimerkiksi tulipalon sattuessa onnistuu turvallisesti ja nopeasti.

Samrak Oy asentaa ja myy laadukkaat kattoturvatuotteet laajalle alueella Varsinais-Suomessa. Toimialuettamme ovat mm. Turku, Kaarina, Raisio, Naantali, Paimio, Masku, Parainen ja Naantali. Meiltä voit tilata täydelliset kattoturvatuotepaketit myös ilman asennusta, pelkkänä materiaalitoimituksena. 

Seinätikkaat, kattotikkaat sekä kattosillat

Katolle pitää olla hyvä ja turvallinen kulku ja siellä pitää myös pystyä työskentelemään turvallisesti. Kiinteistön omistajan vastuulla on järjestää katolla työskentelevälle turvalliset työskentelyolosuhteet. Nuohooja voi kieltäytyä nuohouksesta puutteellisten tikkaiden ja hoitotasojen takia. Esim. Kulkusiltaa ei saa enää käyttää henkilön turvavaljaiden kiinnityspisteenä, mikäli silta ei ole Luokan-2 kulkusilta(uusi voimaan tullut luokitus) ja asennus sen mukainen, tämä on hyvä ottaa huomioon kun esim. kerrostalon katolle mennään pudottamaan lumia tai tekemään muita huoltotöitä, yli 90% katoista ei täytä näitä uusi tiukentuneita määräyksiä.

Hätäpoistumistikkaat

Hätäpoistumistikkailla saadaan yläkerroksista turvallinen varauloskäynti esimerkiksi ikkunan kautta. Myymme ja asennamme niin tavalliset hätätikkaat kuin myös modernit, kokoon taittuvat tikkaat. Hätätikkaat asennetaan normaalisti ns. paloikkunan yhteyteen tai parvekkeen viereen.

Lumiesteet

Kulkuväylien ja ovien kohdalle on syytä asentaa lumiesteet, jotta lumi ja jää ei pääse hallitsemattomasti putoamaan ihmisten päälle. Lumiesteillä suojelet myös istutuksia ja muita rakenteita, kuten katoksia, alakattoja ja sadevesikouruja.

Kaikki kattoturvatuotteet ovat vahvaa sinkittyä terästä ja katon värisinä sulautuvat kattoon täydellisesti. Kaikki tuotteet on kotimaisia, testattuja ja täyttävät tiukat laatuvaatimukset.
Soveltuvuus kaikille kattotyypeille: pelti, tiili, huopa jne.

Suosittele meitä

Tilaa meidät jo tänään ilmaiselle arviokäynnille!

Olipa urakka pieni tai suuri, pyydä meidät arviokäynnille tai kysy lisää palveluista!

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys työstä jopa 45%!
Laske kotitalousvähennys tästä.

Yhteystiedot

Samrak Oy
Järveläntie 50
20540
TURKU
Y-tunnus: 2364978-5
02 246 1046
0400 786 046
sampo.hokkanen@samrak.fi