Kattoturvatuotteet Turku

Kotimaiset kattoturvatuotteet katollesi - joko valmiiksi asennettuna tai pelkkänä tavaratoimituksena!

Laadukkaat ja ammattitaidolla asennetut lumiesteet estävät painavien ja potentiaalisesti hyvin vaarallisten lumimassojen putoamisen ja suojaa samalla esim. sadevesikouruja, alakattoja ja katoksia, sekä esim. istutuksia. Oikein asennetut hätäpoistumistikkaat taas varmistavat, että ulospääsy esimerkiksi tulipalon sattuessa onnistuu turvallisesti ja nopeasti.

Samrak Oy asentaa ja myy laadukkaat kattoturvatuotteet laajalle alueella Varsinais-Suomessa. Toimialuettamme ovat mm. Turku, Lieto, Kaarina, Raisio, Naantali, Paimio, Masku, Parainen ja Naantali. Meiltä voit tilata täydelliset kattoturvatuotepaketit myös ilman asennusta, pelkkänä materiaalitoimituksena. 

Seinätikkaat, kattotikkaat, turvakiskot, sekä kattosillat

Katolle pitää olla hyvä ja turvallinen kulku ja siellä pitää myös pystyä työskentelemään turvallisesti. Kiinteistön omistajan vastuulla on järjestää katolla työskentelevälle turvalliset työskentelyolosuhteet. Nuohooja voi kieltäytyä nuohouksesta puutteellisten tikkaiden ja hoitotasojen takia. Esim. Kulkusiltaa ei saa enää käyttää henkilön turvavaljaiden kiinnityspisteenä, mikäli silta ei ole Luokan-2 kulkusilta(uusi voimaan tullut luokitus) ja asennus sen mukainen, tämä on hyvä ottaa huomioon kun esim. kerrostalon katolle mennään pudottamaan lumia tai tekemään muita huoltotöitä, yli 90% katoista ei täytä näitä uusi tiukentuneita määräyksiä. Asennamme myös nousu ja vaakakiskot turvavaljaiden kiinnittämistä varten, tiesithän että tuvakiskot ja kulkusillat(luokka-2) joita käytetään turvavaljaiden kiinnityspisteinä, tulee vuositarkastaa, olemme valmistajan valtuttama kattoturvatarkastaja ja voimme tehdä nämä tarkastukset.

Hätäpoistumistikkaat

Hätäpoistumistikkailla saadaan yläkerroksista turvallinen varauloskäynti esimerkiksi ikkunan kautta. Myymme ja asennamme niin tavalliset hätätikkaat kuin myös modernit, kokoon taittuvat tikkaat. Hätätikkaat asennetaan normaalisti ns. paloikkunan yhteyteen tai parvekkeen viereen.

Lumiesteet

Kulkuväylien ja ovien kohdalle on syytä asentaa lumiesteet, jotta lumi ja jää ei pääse hallitsemattomasti putoamaan ihmisten päälle. Lumiesteillä suojelet myös istutuksia ja muita rakenteita, kuten katoksia, alakattoja ja sadevesikouruja.

Kaikki kattoturvatuotteet ovat vahvaa sinkittyä terästä ja katon värisinä sulautuvat kattoon täydellisesti. Kaikki tuotteet on kotimaisia, testattuja ja täyttävät tiukat laatuvaatimukset.
Soveltuvuus kaikille kattotyypeille: pelti, tiili, huopa jne.

Tilaa meidät jo tänään ilmaiselle arviokäynnille!

Olipa urakka pieni tai suuri, pyydä meidät arviokäynnille tai kysy lisää palveluista!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Samrak Oy
Järveläntie 50
20540 TURKU

Y-tunnus: 2364978-5
Puh: 02-2461046

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Samrak Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys työstä jopa 40%!
Laske kotitalousvähennys tästä.

Yhteystiedot

Samrak Oy

Järveläntie 50

20660 Littoinen
Y-tunnus: 2364978-5
Puh. 02 246 1046
Gsm. 0400 786 046

sampo.hokkanen@samrak.fi