Piipunpellitykset ja sadehatut Turku

Laadukkaasti toteutetut piipunpellitykset ja sadehatut antavat suojaa kosteudelta ja sääolosuhteilta sekä pitävät savupiipun ja hormit hyvässä kunnossa. Kysy tarjousta - toimialuettamme ovat Turku, Lieto, Kaarina, Parainen, Paimio, Raisio ja Naantali sekä alueen muut paikkakunnat.

 Piipun pellitys suojaa savupiippua sään rasituksilta ja tekee läpiviennin vesitiiviiksi, joten on tärkeää, että työ on laadukasta ja kestävää. Kun pellitys tehdään samalla värillä katon kanssa, istuu piippu luontevasti kattoon.

Sadehattu taas suojaa hormeja tehokkaasti. Vuoden aikana hormeihin sataa jopa 800 mm vettä ja lunta, joka yhdessä palokaasujen kanssa muodostaa syövyttäviä nesteitä, jotka rapauttavat savupiippua. Vuoroin jäätyvä ja sula vesi ovat myös omiaan rapauttamaan piippua. 

Etenkin kylmissä hormeissa ongelmia syntyy, kun hormit ovat märkiä ja kuivuminen hidasta. Isoissa piipuissa puhutaan jo satojen litrojen vesimääristä, jotka imeytyvät tiiliin ja saumoihin, sekä valuvat hormin pohjalle ja sieltä pohjarakenteisiin. Kovalla sateella vesi voi valua savupellin kautta myös sisätiloihin. 

Piipunhatut useina eri materiaalivaihtoehtoina

Piipunhattujen ja osien pääasiallisin materiaali on ruostumaton ja haponkestävä teräs. Muita saatavana olevia materiaaleja ovat: kupari, sinkitty teräs, tai värivalmis pelti. Kaikki piipunhatut tehdään mittojen mukaan aina piippuunne sopivaksi, joten lopullinen tuote on aina laadukas ja varmasti rakennuksen ilmeeseen sopiva.

Tuotteet asennettuna, tai voit suorittaa asennuksen itse

Piipunhatut myydään myös valmiina asennuspakettina, joten voit tehdä asennuksen myös helposti itse. Sadehattu parantaa kiistatta myös piipun vetoa. Soita tai lähetä viestiä ja kerro lisää tarpeestasi, niin arvioimme kohteen veloituksetta ja saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Tilaa meidät jo tänään ilmaiselle arviokäynnille!

Olipa urakka pieni tai suuri, pyydä meidät arviokäynnille tai kysy lisää palveluista!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Samrak Oy
Järveläntie 50
20540 TURKU

Y-tunnus: 2364978-5
Puh: 02-2461046

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Samrak Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys työstä jopa 40%!
Laske kotitalousvähennys tästä.

Yhteystiedot

Samrak Oy

Järveläntie 50

20660 Littoinen
Y-tunnus: 2364978-5
Puh. 02 246 1046
Gsm. 0400 786 046

sampo.hokkanen@samrak.fi