Piipunpellitykset ja sadehatut Turku

Laadukkaasti toteutetut piipunpellitykset ja sadehatut antavat suojaa kosteudelta ja sääolosuhteilta sekä pitävät savupiipun ja hormit hyvässä kunnossa. Kysy tarjousta - toimialuettamme ovat mm. Turku, Kaarina, Parainen, Paimio, Raisio ja Naantali sekä alueen muut paikkakunnat.

Ammattitaidolla tehty piipunpellitys on tärkeä työvaihe, joka kannattaa teetättää vain alan kokeneella ammattilaisella. Piipun pellitys suojaa savupiippua sään rasituksilta ja tekee läpiviennin vesitiiviiksi, joten on ensiarvoisen tärkeää, että työn jälki on laadukasta ja kestävää. Kun pellitys tehdään samalla värillä katon kanssa, istuu piippu luontevasti kattoon.

Sadehattu taas suojaa hormeja tehokkaasti. Vuoden aikana hormeihin sataa jopa 800 mm vettä ja lunta, joka yhdessä palokaasujen kanssa muodostaa syövyttäviä nesteitä, jotka rapauttavat savupiippua. Vuoroin jäätyvä ja sula vesi ovat myös omiaan rapauttamaan piippua. 

Etenkin kylmissä hormeissa ongelmia syntyy, kun hormit ovat märkiä ja kuivuminen hidasta. Isoissa piipuissa puhutaan jo satojen litrojen vesimääristä, jotka imeytyvät tiiliin ja saumoihin, sekä valuvat hormin pohjalle ja sieltä pohjarakenteisiin. Kovalla sateella vesi voi valua savupellin kautta myös sisätiloihin. 

Piipunhatut useina eri materiaalivaihtoehtoina

Piipunhattujen ja osien pääasiallisin materiaali on ruostumaton ja haponkestävä teräs. Muita saatavana olevia materiaaleja ovat: kupari, sinkitty teräs, tai värivalmis pelti. Kaikki piipunhatut tehdään mittojen mukaan aina piippuunne sopivaksi, joten lopullinen tuote on aina laadukas ja varmasti rakennuksen ilmeeseen sopiva.

Tuotteet asennettuna, tai voit suorittaa asennuksen itse

 Piipunhatut myydään myös valmiina asennuspakettina, joten voit tehdä asennuksen myös helposti itse. Sadehattu parantaa kiistatta myös piipun vetoa. Soita tai lähetä viestiä ja kerro lisää tarpeestasi, niin arvioimme kohteen veloituksetta ja saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen. Muista kysyä samalla myös muita palveluitamme ja tuotteita katon korjauksesta aina kattoturvatuotteiden myyntiin ja asennukseen saakka!

Suosittele meitä

Tilaa meidät jo tänään ilmaiselle arviokäynnille!

Olipa urakka pieni tai suuri, pyydä meidät arviokäynnille tai kysy lisää palveluista!

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys työstä jopa 45%!
Laske kotitalousvähennys tästä.

Yhteystiedot

Samrak Oy
Järveläntie 50
20540
TURKU
Y-tunnus: 2364978-5
02 246 1046
0400 786 046
sampo.hokkanen@samrak.fi