Sammalta katolla? - Tiilikaton huolto

Tiilikattojen huoltotoimet jäävät usein pienemmälle huomiolle kuin peltikattojen. Se on kuitenkin huollettavissa siinä missä peltikattokin ja vaatiikin huoltoa vähintään yhtä paljon. Samrak Oy suorittaa tiilikaton huoltotyöt, kuntotarkastukset, pesut, suojakäsittelyt ja pinnoitukset Varsinais-Suomessa - toimialuettamme on Turku ympäryskuntineen.

Soita 0400 786 046 ja pyydä tarjous jo tänään!


Suojakäsittely suojaa kattoa kosteudelta ja pakkaselta

Siinä missä pelti ruostuu, betonitiili haurastuu mm. veden ja pakkasen vaikutuksesta. Ajan saatossa kattotiilen kyky imeä vettä lisääntyy, ja jo muutamassa vuodessa pintamaali alkaa kulua pois ja kosteutta imevä betoni tulee näkyviin. Tästä alkaa hiljalleen etenevä rapautuminen, mikä on hyvin havaittavissa sadevesikouruista, johon kerääntyy betonin kiviainesta veden ja jään sitä kuluttaessa. Betoni on emäksinen materiaali, mutta ajan kanssa betonitiili happamoituu, muuttuen yhä paremmaksi alustaksi esim. sammalkasvustolle.

Sammaleen poisto katolta

Asianmukaisella huoltokäsittelyllä tiilikaton kestoikä pitenee merkittävästi. Ensin suoritetaan täydellinen sammaleen ja sen itiöt tuhoava käsittely, jonka jälkeen katto suojataan kivisuoja-aineella, joka imeytyessään syvälle betoniin kyllästää katon ja luo vettähylkivän pinnan, sekä epäsuotuisan kasvualustan mm. sammaleelle ja jäkälälle. Katto voidaan myös pinnoittaa tai käsitellä sävytetyllä kivisuojalla, jolloin katto ei pelkästään näytä uudelta, vaan myös sen kestoikä saavuttaa uuden tason.

Biohajoava tuhokäsittely tuhoaa kaiken yksisoluisen kasvuston, sammaleen, levät, jäkälät, homeen jne. Käsittely antaa usean vuoden suojan uutta kasvustoa vastaan!

Ennen käsittelyä irtoava sammal ja roskat poistetaan mekaanisesti, jonka jälkeen katto ruiskutetaan, muuta ei tarvita. Sade, lumi ja tuulet puhdistavat loput!

Täydellinen ja tehokkaampi käsittely, BIO+ käsittelyn lisäksi suoritetaan painepesu sekä tiilen kyllästys kivisuoja-ainekäsittelyllä. 

Kivisuoja-aineella suljetaan tiilen huokoset ja kyllästetään itse betonitiili. Käsittely vähentää merkittävästi veden imeytymistä, ehkäisee pakkasrapaumaa ja pidentää tiilen ikää, sekä vastustaen likaa ja uutta kasvustoa tehokkaasti. 

Kuten Bio+SUOJA, mutta tässä katto käsitellään sävytetyllä kivisuojalla, joka antaa katolle uutta vastaavan värin, unohtamatta sen antamaa suojaa. Katto voidaan myös pinnoittaa, 2x pinnoituksella tiilikatto saa uutta vastaavan pinnan ja vie katon kestävyyden uudelle tasolle.

Soita 0400 786 046 ja pyydä tarjous jo tänään!

Tiilikatto on hyvä huoltaa ja suojakäsitellä jo mahdollisimman aikaisessa vaiheessa - tällöin vahingot voidaan minimoida parhaalla mahdollisella tavalla. Ota yhteyttä ja pyydä meidät ilmaiselle arviokäynnille.

Tilaa meidät jo tänään ilmaiselle arviokäynnille!

Olipa urakka pieni tai suuri, pyydä meidät arviokäynnille tai kysy lisää palveluista!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Samrak Oy
Järveläntie 50
20540 TURKU

Y-tunnus: 2364978-5
Puh: 02-2461046

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Samrak Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys työstä jopa 40%!
Laske kotitalousvähennys tästä.

Yhteystiedot

Samrak Oy

Järveläntie 50

20660 Littoinen
Y-tunnus: 2364978-5
Puh. 02 246 1046
Gsm. 0400 786 046

sampo.hokkanen@samrak.fi