Piipun putkitus ja valmispiiput Turku

Tiesitkö, nuohoojamestari voi määrätä talon lämmityskieltoon huonokuntoisen hormin takia? Meiltä löytyy 20 vuoden ajalta ensiluokkaista osaamista sekä työkalut ja tarvikeet huonokuntoisten hormien ja savupiippujen kunnostukseen.

Huonokuntoinen hormi korjataan asentamalla siihen haponkestävä sisäpiippu, joka on sanan mukaisesti haponkestävää terästä. Tällä menetelmällä voidaan korjata vanha ja halkeillutkin savupiippu. Käytämme urakassa ainoastaan hyväksyttyjä ja testattuja tarvikkeita.

Huonokuntoisen piipun korjaus putkituksella nopeasti

Putki tekee hormista erittäin kestävän ja paloturvallisen. Putki asennetaan pääsääntöisesti kokonaan yläkautta muureja avaamatta, joka tekee sen asennuksesta siistiä ja nopeaa. Mutkaiset hormit putkitetaan taipuisalla putkella. Näissä tapauksissa joudutaan esim. pannuhuoneeseen tekemään yksi asennusreikä.

Sisäpiiput ja valmispiiput turvallisia ja testattuja

Palomääräykset savuhormien suhteen ovat tiukat. Kaikki käyttämämme tuotteet ovat CE-hyväksyttyjä ja testattuja. Meiltä saat nokipalotestatut sisäpiiput halkaisijaltaan 100-600 mm, sekä kestävät ja paloturvalliset valmispiiput, jotka keveytensä ansiosta sopivat lähes kaikkiin tulisijoihin. Tuotteiden asennus on siistiä ja nopeaa, ja valmispiiput soveltuvat kaikille yleisimmille polttoaineille kuten öljylle, puulle, pelletille jne.

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää malleista ja vaihtoehdoista. Palvelemme laajalla alueella Turun seudulla, joten kerro lisää urakkatarpeestasi niin tulemme paikan päälle tutustumaan kohteeseen.

Suosittele meitä

Tilaa meidät jo tänään ilmaiselle arviokäynnille!

Olipa urakka pieni tai suuri, pyydä meidät arviokäynnille tai kysy lisää palveluista!

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys työstä jopa 45%!
Laske kotitalousvähennys tästä.

Yhteystiedot

Samrak Oy
Järveläntie 50
20540
TURKU
Y-tunnus: 2364978-5
02 246 1046
0400 786 046
sampo.hokkanen@samrak.fi