Piipun putkitus ja valmispiiput Turku

Tiesitkö, nuohoojamestari voi määrätä talon lämmityskieltoon huonokuntoisen hormin takia? Meiltä löytyy markkinoiden parhaat tuotteet ja 20v kokemus asennuksista.

Huonokuntoinen hormin korjaus jäykällä tai taipuisalla haponkestävällä putkijärjestelmällä. Tällä menetelmällä voidaan korjata vanha ja halkeillutkin savupiippu. 1000c° nokipalotestatut tuotteet kestävät varmasti.

Huonokuntoisen piipun korjaus putkituksella nopeasti

Putki tekee hormista erittäin kestävän ja paloturvallisen. Putki asennetaan pääsääntöisesti kokonaan yläkautta muureja avaamatta, joka tekee sen asennuksesta siistiä ja nopeaa. Mutkaiset hormit putkitetaan taipuisalla putkella. Näissä tapauksissa joudutaan esim. pannuhuoneeseen tekemään yksi asennusreikä.

Sisäpiiput ja valmispiiput turvallisia ja testattuja

Palomääräykset savuhormien suhteen ovat tiukat. Kaikki käyttämämme tuotteet ovat CE-hyväksyttyjä ja testattuja. Meiltä saat nokipalotestatut sisäpiiput halkaisijaltaan 100-600 mm, sekä kestävät ja paloturvalliset valmispiiput, jotka keveytensä ansiosta sopivat lähes kaikkiin tulisijoihin. Tuotteiden asennus on siistiä ja nopeaa, ja valmispiiput soveltuvat kaikille yleisimmille polttoaineille kuten öljylle, puulle, pelletille jne.

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää malleista ja vaihtoehdoista. Palvelemme laajalla alueella Turun seudulla, joten kerro lisää urakkatarpeestasi niin tulemme paikan päälle tutustumaan kohteeseen.

Tilaa meidät jo tänään ilmaiselle arviokäynnille!

Olipa urakka pieni tai suuri, pyydä meidät arviokäynnille tai kysy lisää palveluista!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Samrak Oy
Järveläntie 50
20540 TURKU

Y-tunnus: 2364978-5
Puh: 02-2461046

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Samrak Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys työstä jopa 40%!
Laske kotitalousvähennys tästä.

Yhteystiedot

Samrak Oy

Järveläntie 50

20660 Littoinen
Y-tunnus: 2364978-5
Puh. 02 246 1046
Gsm. 0400 786 046

sampo.hokkanen@samrak.fi